Les apps CeliCity i Agroptima, van ser les apps guanyadores de la 2a edició del Premi Ruralapps

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha creat el Premi Ruralapps amb la finalitat de poder conèixer les aplicacions informàtiques mòbils, apps, que es realitzen orientades al sector, i d'impulsar i promoure la innovació tecnològica i el desenvolupament de noves apps útils per als sectors i àmbits en els quals el DARP és competent.

Guanyadora Categoria Ruralapps Ciutadania 2015
CeliCity de l'empresa CeliCityApp S.L.

L'app permet a les persones celíaques descobrir, valorar i compartir llocs amb productes sense gluten (restaurants i comerços), a nivell nacional i internacional. L'app aprofita la geolocalització per indicar a l'usuari qué llocs sense gluten es troben al seu voltant, i li permet visualitzar la seva informació.

Guanyadora Categoria Ruralapps Sector Professional 2015
Agroptima de l'empresa Agroptima S.L.

Agroptima és una aplicació mòbil per a agricultors professionals, que els permet apuntar i consultar a peu de camp les feines fetes a l'explotació agrícola (sembrar, adobar, aplicar fitosanitaris) ajudant a l'agricultor a tenir un control total de l'explotació des de qualsevol lloc, i a reduir temps i paperassa. Agroptima permet a l'agricultor després descarregar aquestes dades a través d'un perfil web on pot entrar amb la seva contrasenya i on pot descarregar el Quadern d'Explotació amb 1 clic.A continuació és mostren els vídeos dels finalistes del Premi Ruralapps 2015

Finalista Categoria Ruralapps Ciutadania 2015

Menja sa en família del Grup Ametller


Menja sa en família és un projecte educatiu amb l'objectiu de promocionar la salut i els bons hàbits de vida des de ben petits, creant consciència del que mengem. D'aquesta manera va sorgir la idea de crear una aplicació pensada tant per a un ús familiar com a les escoles, l'aplicació Menja sa en família conté informació sobre alimentació saludable i una eina per a planificar i elaborar menús setmanals.

Finalista Categoria Ruralapps Sector Professional 2015

Hesperides de eFoodPrint

L'aplicació Hesperides està dirigida a tècnics assessors i directors tècnics agronòmics. La APP permet registrar i consultar informació tècnica d'una explotació agraria a peu de camp, a temps real i sense cobertura. Aquesta aplicació està pensada per optimitzar el treball dels tècnics pel que fa al registre d'informació a camp.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!