Col·laborador del Premi Ruralapps

El jurat del Premi Ruralapps 2017 estarà constituït per tres persones representants del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i tres de la fundació EURECAT Centre Tecnològic de Catalunya, que col·labora impulsant i difonent el Premi, i el director o la directora general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, que actuarà com a president o presidenta. Es procurarà que la composició del jurat sigui paritària.

EURECAT, CENTRE TECNOLÒGIC DE CATALUNYA: 

Eurecat és el principal Centre Tecnològic de Catalunya resultant de la integració d’Ascamm, Barcelona Media, Barcelona Digital, Cetemmsa i CTM.

Proveïdor de tecnologia innovadora i diferencial per a donar resposta a les seves necessitats d’innovació i impulsar la seva competitivitat.

Pont natural entre el món del coneixement i el teixit econòmic.

EURECAT EVENTS PROGRAM – Promoció i divulgació de la innovació tecnològica

Eurecat Events idea i executa múltiples activitats pròpies de promoció i divulgació, així com activitats en col·laboració amb altres entitats o empreses.
Som el punt de trobada per a milers de professionals tant del sector tecnològic com del teixit industrial.
Comptem amb més de 10 anys d’experiència en l’organització d’esdeveniments TIC, donant suport a les empreses més punteres de l’àmbit tecnològic.

Col·labora amb el Premi Ruralapps:

Logo Eurecat (Alta ressolució)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!